Вшановуємо митрополита

photo1Студенти НЛТУ України долучилися до заходів з нагоди 75-х роковин відходу у вічність Митрополита Андрея Шептицького. Викладачі кафедр іноземних мов (Коваль Л. М., Масон С. Р., Миклаш Л. Т.) та історії України, політології та права ( Шептицька Л.Б., Захарчин Н.Г., Саламаха І.П.) разом із студентами (групи МЗЕД-11, ЛГС-11, ЛГ-11 та ЕК-11) 30 жовтня та 13 листопада 2019 р. відвідали Центр ім. А. Шептицького Українського католицького університету. Туристичним гідом була адміністратор бібліотеки Олександра Яручик.

Центр відкрито два з половиною роки тому і названо на честь Митрополита Андрея Шептицького - в память славетного мецената, який підтримував українську освіту і культуру. Мета закладу – створити сучасні можливості для реалізації широкого спектру освітніх та культурних послуг для відвідувачів. Цікаво та пізнавально було побачити модерну архітектурну будівлю, оглянути зали бібліотеки у поєднанні з різними соціально-культурними зонами та еко-просторами.

IMG 9164Адміністратор Олександра розповіла студентам про презентацію «Ecce Homo» (це людина). Головна ідея презентації полягає у наближенні митрополита Андрея Шептицького до нашого сучасника та відкритті його постаті для світу двадцять першого сторіччя. Із самою презентацією можна ознайомитися на сайті центру УКУ.

Під кінець зустрічі студенти ознайомилися із банерними виставками  «Слуга Божий Митрополит Андрей Шептицький» та «Блаженний Климентій Шептицький: аристократ, мученик, монах»

Студенти отримали багато позитивних вражень і відкрили для себе новий ресурсно-інформаційний простір Львова.

Last modified on Четвер, 14 листопада 2019 10:37

logo nltuНАЦІОНАЛЬНИЙ
ЛІСОТЕХНІЧНИЙ
УНІВЕРСИТЕТ
УКРАЇНИ

 

 

© 2023 НЛТУ України

Адреса

  79057, м.Львів,
    вул. Ген.Чупринки, 
103
(032) 237 80 94,
    (032) 237 79 88
nltu@ukr.net
www.old.nltu.edu.ua
 f  facebook.com/old.nltu.edu.ua

Підтримка

Центр комунікацій

Матеріали, пропозиції та побажання надсилайте на електронну адресу site@old.nltu.edu.ua

При використанні матеріалів посилання на сайт обов'язкове.

JoomShaper